Presentació

L’Escola d’emergències és el centre de referència a Catalunya en docència i formació pràctica en emergències, prevenció i seguretat civil i industrial.

El centre té més de 20 anys d’experiència i en aquest temps ha arribat a ser el centre de major prestigi nacional.

L’Escola d’Emergència disposa de la infrastructura i l’equipament més important des de la iniciativa privada i ofereix serveis de formació en tots els àmbits de la seguretat.

Som un centre de professionals, ens agrada la feina que fem i sabem extreure experiència de les coses petites i grans del nostre dia a dia

L’equip docent de l’Escola és la nostra garantia d’èxit.

L’Escola d’Emergència ofereix formació d’alta qualitat, amb un equip docent de primer nivell amb una dilatadíssima experiència professional, molta empatia envers l’alumnat i una gran capacitat docent.

Formem professionals per a l’intervenció efectiva.

L’Enfocament didàctic de l’Escola d’Emergències té per objectiu formar a professionals que sàpiguen intrevenir correctament davant de qualsevol situació, tant en prevenció com en actuacions de risc.

Entenem que la prevenció neix per l’adquisició d’habilitats funcionals i per aquest motiu en el 80% de les sessions de formació es destinen a l’activitat pràctica.

Vols formar-te en algun àmbit de la prevenció i la seguretat?

Consulta els cursos que ara estan en procés d'inscripció.